MENU
   
Tervetuloa!! "Rekisteri" "or" "Kirjaudu"

    Työnhakija rekisteröintiä


Jos olet jo rekisteröitynyt verkkosivuilla älä rekisteröidy uudelleen - listnetjobs.com. Klikkaa tästä kirjautuaksesi tilillesi.

Jos et ole rekisteröitynyt listnetjobs.com, ota hetki rekisteröityä (ilmainen). Kun olet rekisteröitynyt, voit lähettää ansioluettelosi (maksuton) ja kirjautua automaattisesti työpaikan ilmoituksia sähköpostitse .
Rekisteröintitiedot pidetään täysin luottamuksellisina (katso "yksityisyys"-linkkiä tämän sivun alaosassa). Vain tiedot haluat lähettää ansioluettelosi on nähtävillä työnantajien / rekrytoijat jotka ostavat pääsy jatkaa tietokantaan. Sinulla on mahdollisuus pitää yhteystietosi ansioluettelosi yksityiset, jättäen työnantajia löytämään ansioluettelosi ja ottaa sinuun yhteyttä kautta online-muodossa, joka ei paljasta yhteystietojasi. Voit myös "piilottaa" ansioluettelo ja sallia vain työnantajien valinnut voit käyttää CV-tiedot.

Huomaa, että jos lähetät CV, yhteystiedot ansioluettelosi otetaan suoraan alla. Virheet ja laiminlyönnit tällä lomakkeella johtaa virheisiin ja laiminlyönteihin teidän näkyviin ansioluettelo.
Ole hyvä ja hyödyntämään asianmukaisesti, mutta älä kirjoita kokonaan isoilla kirjaimilla.
* - Pakollinen kenttä.
 
Henkilökohtaiset tiedot
 
Sukupuoli:
Nimi: *
Syntymävuosi: *
Osoite: *
Zip/Postal Code: *
Maa: *
Osavaltio / maakunta:
kaupunki: *
 
Yhteystiedot
 
Puhelin: *
Matkapuhelin:
E-mail: *
Vahvista sähköpostiosoite: *
Verkkosivusto:
 
Käytä valintaruutuja alla osoittaa tietoja haluat piilottaa työnantajilta. Kaikki tiedot, joita et halua antaa mahdollisille työnantajille tulisi tarkistaa.
 
 
 
 
 
 
 
Kirjautumistiedot
 
Salasana: *
Vahvista salasana: *
 
Uutiskirje vaihtoehto.
 
 
Mistä kuulit meistä?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Toimiala:
Työn sijainti:   
Syötä hakusanat (e.g. Konsultti, IT):