MENU
   
Tervetuloa!! "Rekisteri" "or" "Kirjaudu"

    Terms & Conditions


listnetjobs.com Sivusto on tehnyt kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että kaikki tiedot tällä sivustolla on tarkka aikaan osallisuuden kuitenkin voi olla tahattomia ja satunnaisia ​​virheitä joita pahoittelee.

Käyttämällä tätä sivustoa käyttäjä hyväksyy nämä ehdot, jotka tulevat voimaan päivänä, jona ensin käyttää sivustoa. listnetjobs.com - Sivusto pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa julkaisemalla muutokset verkossa. Olet vastuussa tarkistaa säännöllisesti tietoja julkaistaan ​​verkossa saada hyvissä ajoin muutoksista. Jatkamalla sivuston käyttöä muutosten jälkeen kirjataan käyttäjä hyväksyy tämän sopimuksen muuttama lähetetty muutokset.


listnetjobs.com - Sivusto ei ole vastuussa mahdollisista epätarkkuuksista tai puutteista niiden kotisivuilta ja kaikki päätökset perustuvat tiedot tällä sivustolla ovat yksin vastuussa kävijä. Sivusto ei ole vastuussa mistään suorista, erityisistä, epäsuorista tai välillisistä vahingoista tai muista vahingoista tahansa sellaista, mikä mistä tahansa syystä avulla saatuja tietoja joko suoraan tai välillisesti tämän sivuston.


Materiaali ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata, lähettää, lähettää tai toimittaa millään tavoin, paitsi omaan henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen kotikäyttöön. Kaikki muu käyttö edellyttää kirjallista lupaa sivuston - listnetjobs.com. Sitoudut olemaan mukauttaa, muuttaa tai luoda johdannaisia ​​töitä jostakin aineiston tämän sivuston tai käyttää sitä muuhun tarkoitukseen kuin henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön. Käyttäjä sitoutuu käyttämään tätä sivustoa vain laillisiin tarkoituksiin, ja tavalla, joka ei loukkaa oikeuksia tai rajoita tai estä käyttöä ja nauttia tämän sivuston kolmannen osapuolen. Tällainen rajoitus tai esto sisältää rajoituksetta, jotka voivat häiritä tai aiheuttaa kärsimystä tai haittaa kenellekään ja välittämistä siveetöntä tai loukkaavaa sisältöä tai häiriintyminen normaalia keskustelua Näillä sivuilla.


Tämä sivusto ja tiedot, nimet, kuvat, logot ja ikonit koskevat tai liittyvät verkkosivuilla, sen tuotteista ja palveluista (tai kolmannen osapuolen tuotteita ja palveluita), on säädetty "AS IS" ja "on saatavilla" perusteella ilman edustusta tai tue tehty ilman minkäänlaista takuuta nimenomaista tai epäsuoraa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen oletetut takuut tyydyttävästä laadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, loukkaamattomuudesta, yhteensopivuudesta, turvallisuudesta ja tarkkuudesta. Missään tapauksessa verkkosivuilla vastuussa mistään vahingoista mukaan lukien rajoituksetta, epäsuorista tai välillisistä vahingoista, tai mistään vahingoista, jotka johtuvat käytöstä tai käytön menetyksestä, tietojen tai voittojen onko toiminnassa sopimusta, huolimattomuudesta tai muuta kieroa toimintaa, johtuvat tai liittyvät sivuston käyttöä. listnetjobs.com - Sivusto ei takaa, että toiminnot sisältyvät materiaalin sisältämät tällä sivustolla voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi, että viat korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin, joka antaa ne ovat viruksia tai ohjelmistovirheitä edustaa koko toimintoja, tarkkuutta, luotettavuutta materiaaleista. Nimet, kuvat ja logot tunnistaa tällä sivustolla ja niiden tuotteet ja palvelut ovat omaa merkkejä verkkosivuilla. Mitään tässä pidetään annetaan epäsuorasti tai muuten lisenssiä tai oikeutta mihinkään tavaramerkin tai patentin verkkosivuilla tai muun kolmannen osapuolen.


Jokainen vierailija tiedottamisesta tällä sivustolla myöntää, että on rajoittamaton oikeus tällaiseen tietoon, ja sen, että tämä sivusto voi käyttää tällaisia ​​tietoja millään tavalla voimme valita. Tällaiset tiedot toimittamat vierailija ei-luottamuksellinen.


Jos on ristiriita näiden Ehdot ja säännöt ja / tai erityisiä käyttöehtoja tällä sivustolla liittyvistä tietty materiaali sitten sovelletaan jälkimmäistä..


Jos jokin näiden ehtojen tulisi määrittää laittomaksi, mitättömäksi tai pätemättömäksi vuoksi minkään osavaltion lakien mukaisesti tai maassa, jossa nämä ehdot on tarkoitus olla tehokas, siinä määrin ja lainkäyttöalueella johon kyseinen ehtoa on laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, se on katkaistu ja poistetaan tästä lausekkeen ja loput ehdot on hengissä, pysyvät täysin voimassa ja edelleen sitovia ja täytäntöönpanokelpoisia.


Nämä ehdot sovelletaan ja tulkitaan lakien mukaisesti Portugalin. Riidat täällä on asettaa yksinomaan tuomioistuinten toimivaltaa Portugalin.


Jos näitä ehtoja ei hyväksytä kokonaan, käyttää tätä sivustoa on lopetettava välittömästi.


Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin


Jotkut linkit tällä sivustolla voit jättää tällä sivustolla. Linkitetyt sivustot eivät ole hallinnassa tämän sivuston ei ole vastuussa sisällöstä mitään linkitettyihin sivustoihin tai linkin sisältämät linkitetty sivusto. Tämä sivusto tarjoaa nämä linkit sinulle vain mukavuussyistä, ja sisällyttäminen mikään linkki ei merkitse vahvistusta sivuston.Toimiala:
Työn sijainti:   
Syötä hakusanat (e.g. Konsultti, IT):