MENU
   
Tervetuloa!! "Rekisteri" "or" "Kirjaudu"

    Työn yksityiskohdat.


Offer: Lähihoitaja Validia Oy :

Job description:

Job tilaisuus:

Lähihoitaja

Validia Oy – Joensuu


Eilen Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa Joensuun Validia-taloon. Haemme nyt lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle alkaen heti -31.4.2022 vammaishoitotyöhön. Myös muita eripituisia sijaisuuksia ja keikkatyötä on tarjolla!

Meillä lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Lähihoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Validialla työelämä ei ole vain rutiineja - asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme.

Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden omais- ja muuta verkostoyhteistyötä. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma ja vastuullasi on lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen. Ammattitaitosi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä. Työ on ensisijaisesti 3-vuorotyötä tai sovitusti aamu- tai iltavuoroa.

Sinulla on lähihoitajatutkinnon lisäksi suoritetut LOVe-lääkehoidontentit (mahdollistamme tenttien suorittamisen työsuhteen alussa), hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä sujuva suomen kielen taito. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat lähihoitajaopiskelijat, joille mahdollistamme rajoitetun lääkeluvan suorittamisen. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen asenteen.

Talomme sijaitsee rauhallisella keskusta-alueella, jossa kaikki palvelut ovat lähietäisyydellä. Joensuun keskustaan taloltamme on matkaa alle kilometri. Lue lisää: Joensuun Validia-talo

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset vaikuttamaan uudenlaisiin palveluihin, saat hyvän perehdytyksen ja työkaveriksi ammattitaitoisen, iloisen ja lämminhenkisen työyhteisön. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja työyhteisön yhteisissä tapaamisissa. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Meillä on käytössä vuosittain erikseen vahvistettava tavoitepalkkiojärjestelmä ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedulla. Lisäksi tarjoamme henkilöstölle ja heidän perheilleen erilaisia yhteistyökumppaneidemme etuja ja alennuksia mm. lääkäri-, hammaslääkäri-, tutkimus- ja optikkopalveluista, huonekaluista yms.

Panostamme perehdytykseen, työergonomiaan sekä henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Meillä olet osa vammaishoidon ammattilaisten tiimiä. Meillä keskiössä on hyvä asiakaskokemus ja asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen. Olemme vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Hae osaksi Joensuun Validia-talon tiimiä 27.10.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Anri Silvennoinen, puh. 040 181 6290 tai sähköpostitse anri.silvennoinen@validia.fi.

Jokaisen tarina on arvokas.
WWW-osoitehttp://www.validia.fi/
YhteystiedotAnri Silvennoinen, 040 181 6290, anri.silvennoinen@validia.fi.
Työpaikan osoite80100 JOENSUU
Palkkausyksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy27.10.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://validia.fi/meille-toihin?rmpage=job&rmjob=534&ref=
Ilmoitus jätetty13.10.2021
Ilmoitusnumero11004693
Työnantajan viite850641534

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eilen
Hae työpaikkaa

Jaa ilmoitus


   »
   »
   »
   »
   » E-Mail:

Katso myös nämä paikat:

Lähihoitaja

Yrjö & Hanna Oy – Espoo


Eilen

Lähihoitaja

Wallaton Oy – Forssa


Eilen

Lähihoitaja

Vantaan kaupunki – Vantaa


Eilen

Lähihoitaja

Vantaan kaupunki – Vantaa


Eilen
Takaisin

 


Skills:

Job Category: Telecommunication [  Näytä kaikki työpaikat Telecommunication  ]
Language requirements:
Työllisyys tyyppi:
Salary: Määrittelemätön
Degree: Unspecified
Experience (year): Määrittelemätön
Job Location: Muut
Yrityksen tyyppi Työnantaja
Viesti päivämäärä: 10/14/2021 / Viewed 1 times
Yhteystiedot
Yritys:
Contact Email: anri.silvennoinen@validia.fi


Online sovellus.

Toimiala:
Työn sijainti:   
Syötä hakusanat (e.g. Konsultti, IT):