MENU
   
Tervetuloa!! "Rekisteri" "or" "Kirjaudu"

    Työn yksityiskohdat.


Offer: Trade Marketing Manager, Upfie... Biisoni Henkilöstöpalvelut :

Job description:

Job Offer:

Trade Marketing Manager, Upfield

Biisoni Henkilöstöpalvelut – Helsinki


Tänään Upfield on aidosti vihreitä arvoja edustava yritys, joka kasvipohjaisilla elintarvikkeillaan on pyrkinyt luomaan terveellisiä ja toimivia vaihtoehtoja voille, kermoille ja rasvoille jo vuodesta 1871. Olemme maailman suurin kasvipohjaisten kuluttajatuotteiden valmistaja ja kasvipohjaisten levitteiden ykköstuottaja maailmanlaajuisesti. Tarjoamme sekä kotikokeille että ammattikeittiöille ja leipomoille tuttuja tuotteita, joita ovat mm. Flora, Becel, Rama, Crème Bonjour ja Violife. Missionamme onkin saada ihmiset voimaan paremmin kasvipohjaisten tuotteiden avulla - mausta ja laadusta tinkimättä.

Etsimme Upfieldille dynaamista Trade Marketing Manageria rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta myymälämarkkinoinnin avulla

Trade Marketing Managerina olet avainasemassa luomassa ja implementoimassa brändeillemme kiinnostavia aktivointikampanjoita Suomen markkinoille. Tehtäviisi kuuluu myymälämarkkinointistrategian luomista, erilaisten promootio- ja aktivointikampanjoiden suunnittelua sekä visuaalien luomista ja rakentamista. Työskentelet osana pohjoismaista tiimiä ja olet tärkeä linkki myynnin ja brändimarkkinoinnin välissä. Trade Marketing Managerina vastaat itsenäisesti myymäläaktiviteeteistamme ja niihin liittyvästä budjetista ja käytännön toteutuksesta. Tärkeitä sidosryhmiäsi ovat mm. mainostoimistokumppanimme sekä kauppaketjujen ja myymälöiden edustajat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Mitä me etsimme?
Olet etsimämme tekijä, mikäli olet reipas ja työhösi intohimoisesti suhtautuva markkinoinnin osaaja. Sinulla on mieluusti jo muutama vuosi kokemusta myymälämarkkinoinnista kuluttajatuotteiden parissa, mutta asenne on kuitenkin kokemusta tärkeämpää! Olet oma-aloitteinen ja uskallat kokeilla uusia ideoita ennakkoluulottomasti, näetkin asioissa ensisijaisesti mahdollisuuksia ja sinulla on usein monta rautaa tulessa. Nautit nopeatempoisesta ympäristöstä ja siitä, että pääset kertomaan luovista ideoistasi muille.

Me tarjoamme vastuuta ja vapautta, olethan siis itseohjautuva ja energinen ilopilleri, joka saa asioita tapahtumaan. Koska teemme tiivistä yhteistyötä pohjoismaisten kollegoidemme kanssa, edellyttää tehtävässä menestyminen erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Miksi meille?
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset kasvamaan myymälämarkkinoinnin asiantuntijaksi osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat, vaikka olemme iso ja globaali toimija: kulttuuriltamme ja ajatusmalliltamme olemme startup henkisiä. Teemme töitä tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Meillä saatkin itse vaikuttaa työhösi ja luoda sinulle sopivimmat toimintatavat. Tehtävän kuukausipalkkaus sijoittuu 3000-4000 euron välille ja tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Kestävä kehitys ja vihreät arvot ovat syvällä dna:ssamme - liity mukaamme kunnianhimoiselle matkallemme kohti kestävää tulevaisuutta!

Kiinnostuitko?
Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 8.12.2021 mennessä. Aloitamme keskustelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Laura Bergmaniin, puh. 050 572 4446 tai sähköpostitse laura.bergman@biisoni.fi

B&TWT
WWW-osoitehttp://www.biisoni.fi
YhteystiedotAnni Siintola, anni.siintola@biisoni.fi
Työpaikan osoiteHermannin rantatie 12, 00580, Helsinki, 00580 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.12.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.biisoni.fi/jobs/1455101-trade-marketing-manager-upf ield
Ilmoitus jätetty25.11.2021
Ilmoitusnumero11079286
Työnantajan viite312693

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tänään
Hae työpaikkaa

Jaa ilmoitus


   »
   »
   »
   »
   » E-Mail:

Katso myös nämä paikat:

Trade Marketing Manager, Upfield

Biisoni Henkilöstöpalvelut – Helsinki


8 päivää sitten
Takaisin

 


Skills:

Job Category: Telecommunication [  Näytä kaikki työpaikat Telecommunication  ]
Language requirements:
Työllisyys tyyppi:
Salary: Määrittelemätön
Degree: Unspecified
Experience (year): Määrittelemätön
Job Location: Muut
Yrityksen tyyppi Työnantaja
Viesti päivämäärä: 11/25/2021 / Viewed 2 times
Yhteystiedot
Yritys:
Contact Email: laura.bergman@biisoni.fi


Online sovellus.

Toimiala:
Työn sijainti:   
Syötä hakusanat (e.g. Konsultti, IT):